FAQ

På denne side findes svarene på nogle af de mest typiske spørgsmål, som vi får vedrørende vores IP-Telefoni løsninger. Skulle et spørgsmål trænge sig på, som ikke er på denne liste, kontakt venligst Aver Lauritzen direkte (se Kontakt øverst).

Få hjælp til nogle af dine spørgsmål i blandt disse videoer.

Indholdsfortegnelse

Downloads

Her kan du downloade Adobe Reader

Download

Vejledninger / Guides til Omstillingsbordet (Caresolutions).

CSTele

IP-telefon: Guide til hvordan du sætter din telefon op.
Headset: Vejledning i brug af trådløst headset

1 Aver & Lauritzens IP-Telefoni generelt

1.1 Hvad er fordelene i forhold til almindelig telefoni?

Vores løsning benytter IP-telefoni, hvilket giver en lang række muligheder, der er svært opnåelige med traditionel telefoni. Det drejer sig om funktioner som:

  • Styring af telefoner og telefonkøer
  • Styring af telefonmenuer og telefonbeskeder
  • Tidsstyring
  • Omstilling af igangværende samtaler

Ved hjælp af funktioner som disse, opnår klinikken en form for automatisering og effektivisering, der ikke kun letter arbejdet for klinikpersonalet, men som også øger det serviceniveau patienterne tilbydes. Ydermere gør Netklinik sine brugere mere mobile, idet funktionerne kan benyttes uafhængigt af hvor man befinder sig, så hvis skal lægen tage telefonen i klinikken, men er bortrejst, er der ingen nød!

Bemærk at nogle af de omtalte funktioner kræver abbonement af en Pluspakke.

1.2 Kræver det specielle kundskaber at bruge IP-Telefoni?

Nej. Care Solutions mener, at de bedste løsninger som regel er de simpleste, og Netklinik er udviklet med dette for øje. Derfor består vores løsning af en række simple funktioner, der ved kombination skaber et stærkt og effektivt værktøj, men som samtidig er både letforståeligt og let at anvende. Netkliniks visuelle design vidner om den minimalistiske tilgang.

1.3 Kan jeg beholde mit gamle telefonnummer?

Ja, dit telefonnummer kan nemt flyttes til vores telefoni-servere.

1.4 Får jeg brug for ny hardware?

Der er ingen egentlige krav til klinikkens hardware, idet en computer med mikrofon og højtalere i princippet kan være tilstrækkeligt (en softphone skal i så fald installeres på computeren, se mere her: 3CX). I praksis vil der dog som regel være et behov for et antal fysiske telefoner, og eventuelt et antal headset. Hvor stort behovet er, er forskelligt fra klinik til klinik. Priser på telefoner og headset findes på Care Solutions' prisliste (se "Priser" øverst).

2 Opsætning

2.1 Skal jeg selv opsætte IP-Telefonien?

Det kan du godt, men vi tilbyder også en startpakke (vælg "Priser" øverst på siden og se vores service-tilbud).

2.2 Hvad indeholder startpakken?

Vælges startpakken, sørger vi for en standardopsætning af din netklinik, samt et mindre kursus i brugen af systemet. Efter endt opsætning og kursus, er systemet klar til brug, du er bekendt med Netkliniks funktionalitet og har fået svar på de spørgsmål, du eventuelt måtte have.

2.3 Hvor lang tid tager opsætningen?

Det afhænger af hvilken opsætning du vælger. Den enkleste opsætning kan udføres på mindre end én time.

3 Tidsstyring

3.1 Hvad er "Tidsstyring"?

Kort fortalt er tidsstyringen en funktion, der gør det muligt at bestemme hvordan telefonisystemet skal opføre sig i bestemte tidsrum. Dette inkluderer hvilke telefoner og menuer der skal være aktive, hvilke beskeder der skal afspilles, og hvilke telefonkøer der skal virke. Tidsstyringen bruges til at styre indgående opkald til de rigtige telefoner, menuer eller køer på de rigtige tidspunkter, og er således et værktøj, der gør det muligt at tilpasse telefonisystemet, så det passer præcist til klinikkens åbningstider, og de enkelte medarbejderes opgaver.

3.2 Er det besværligt at lave undtagelser i tidsstyringen?

Nej, bestemt ikke. Skulle noget uventet hænde, som eksempelvis sygdom blandt personalet, kan man ved få museklik aktivere en anden allerede defineret tidsstyring, således at systemet eksempelvis lukker for det manglende personales telefoner, og eventuelt gør de ringende patienter opmærksom på forøget ventetid. Ved ferie og helligdage er det tilsvarende nemt og hurtigt, at oprette en ny tidstyring, der gælder i et udvalgt tidsrum.